Hoeveel zorg wij ook besteden aan uw zending, er kan altijd iets fout gaan... een ongeluk zit in een klein hoekje! Gelukkig bieden wij een prima transportverzekering, zodat u in ieder geval verzekert bent van uitbetaling van eventuele geleden schade. Wij kunnen deze transportverzekering aanbieden tegen een hele scherpe premie van 2,5% van de waarde (minimum premie 125). De poliskosten bedragen 25.

De verzekering dekt schade, verlies en diefstal van inboedels / persoonlijke goederen, inclusief motorvoertuigen en rijwielen. Wij brengen onze transportverzekering onder bij Centraal Beheer Achmea. Alle informatie over deze transportverzekering kunt u hier vinden.
De polisvoorwaarden kunt u hier downloaden.

Mocht u onverhoopt gebruik moeten maken van uw transportverzekering, neemt u dan meteen na het constateren van de schade contact op met de agent van onze verzekeraar ter destinatie. De contactgegevens van de dichtstbijzijnde agent kunt u vinden op het verzekeringscertificaat dat u van ons ontvangt. Deze agent wikkelt de zaken verder met u af.