Belangrijk om vooraf te weten is natuurlijk hoeveel uw transport nu precies gaat kosten.

Particulierverschepen.nl hanteert gemakkelijke tariefstellingen, die ook voor een leek goed te begrijpen zijn. Daarbij kunt u er zeker van zijn, nooit te maken te krijgen met 'verborgen' kosten; wij vertellen u vooraf duidelijk wat het transport u gaat kosten.

Houdt u er rekening mee, dat er ter destinatie ook altijd nog kosten ontstaan, kosten waarmee veel mensen geen rekening houden, en die dan als een onaangename verrassing rauw op het dak vallen. Wij besparen u dergelijke verrassingen graag; in veel gevallen betaalt u ook de destinatiekosten aan ons.

Ook geven wij in iedere prijsopgaaf duidelijk aan, wat de vaste kosten zijn, en welke dingen u zelf kunt doen (en daarmee geld kunt besparen).

Of het nu gaat om zeevracht, luchtvracht of landvracht, wij geven u altijd een concurrerende, up-to-date offerte, gebaseerd op de huidige markttarieven, toeslagen en valutakoersen. En wij bieden een laagste prijsgarantie! Zo kunt u er zeker van zijn, dat u bij Particulierverschepen.nl nooit teveel betaalt. Onze offertes zijn altijd 3 maanden geldig.

De beste manier om een offerte aan te vragen, is de prijsaanvraag op deze website in te vullen. Meteen na ontvangst van uw aanvraag, gaan wij aan de slag, en sturen u zo spoedig mogelijk (vaak al dezelfde dag) een prijsopgaaf toe. Heeft u na ontvangst van onze prijsopgaaf nog vragen, opmerkingen, of meer informatie nodig? Laat het ons weten!