U bent particulier en heeft iets te verschepen. Het gaat hierbij om persoonlijke bezittingen, om verhuisgoederen, of om erfgoederen, vaak met een hoge emotionele waarde. Logisch dat u wilt dat de vervoerder van uw keuze ervaring- en affiniteit heeft met het behandelen van dit soort zendingen, omdat het voor u heel belangrijk is dat een en ander probleemloos afgehandeld wordt.

Sercon Shipping BV opende haar deuren in 1991. Door onze toegankelijke en begrijpelijke manier van handelen, wisten ook particuliere verschepers ons vanaf het begin te vinden. De oprichting van particulierverschepen.nl, in 2002, was dan ook een logische stap. Inmiddels zijn wij een begrip in de markt, en verzorgen wij vele honderden particuliere verschepingen per jaar, vanuit het centrum van de grootste haven van Europa, Rotterdam!  

Er komt heel wat kijken bij het internationaal verzenden van persoonlijke goederen. Om een zending persoonlijke goederen probleemloos van A naar B te krijgen, is een gedegen kennis op het gebied van internationaal transport een vereiste. Particulierverschepen.nl werkt alleen voor particulieren, en behandelt alleen zendingen persoonlijke goederen. Onze mensen kennen het klappen van de zweep, en weten iedere zending veilig en probleemloos op de plaats van bestemming te krijgen, zonder daarbij het kostenaspect uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om enkele dozen, een krat, een paar kisten, een zeecontainer... wij hebben voor iedere klant een passende transportoplossing in huis! En wanneer u iets snel op de plaats van bestemming wilt krijgen... ook luchtvracht bieden wij aan.

Wilt u ons alles laten doen? Compleet van-huis-tot-huis verzorgd? Of wilt u juist veel dingen zelf doen, en zo wat kosten besparen? Leg het ons voor, alles is mogelijk.

Bestudeert u onze website, en neemt u daarna contact met ons op, zodat wij u kennis kunnen laten maken met onze mogelijkheden en onze tarieven!